Tuesday, November 21, 2017

Liese Prettia Bubble Hair in Natural Ash (Before-After)



Few weeks ago, I decided to re-dye my hair because my roots is getting getting longer and noticeable. To be honest, I didn't plan any bleaching process in the future. Sometimes I thought that I'd stop dyeing my hair because seriously it needs a good maintenance!

And now as I'm getting older, I lost the excitement of bleaching my own hair like what I did years ago. I just don't find any urge to do it or maybe I'm just getting lazy. ppfft

Monday, November 20, 2017

Universal Studio Japan

Setelah batal berkali-kali akhirnya kesampaian juga aku mengunjungi Universal Studio Japan di Osaka. Disini main attraction-nya itu 'The Wizarding World of Harry Potter' dan 'Minion Park'! Aku ini termasuk salah satu fans-nya Harry Potter, jadi kunjungan ini benar-benar bikin aku super semangat.

After multiple cancelations finally I can visit Universal Studio Japan in Osaka. The main attraction here is 'The Wizarding World of Harry Potter' and 'Minion Park'! I'm one of Harry Potter fans, so this trip made me super excited.


Sayangnya waktu sampai aku belum sempat tidur dan mandi (hiks) karena jadwal mendarat-nya pesawat di pagi hari dan tur langsung mengajak rombongan untuk berjalan.. :(

Unfortunately I didn't have time to sleep and shower (hiks), it's all due to the schedule of my flight and our guide had set the schedule to USJ after landing so we didn't have time to take a rest.. :(


maaf kalo mata masih rada sayu-sayu gimana gitu hehe soalnya kurang tidur di pesawat :)

Monday, October 09, 2017

Naughty Deer in Todaiji Temple

Nara adalah salah satu kota di Jepang yang memiliki banyak kuil-kuil Buddha dari jaman dulu. Yang menarik dari kota ini adalah banyak sekali Rusa yang dibiarkan berkeliaran dengan bebas di jalan. Kebanyakan Rusa-Rusa tersebut berkelompok dekat dengan kuil-kuil dan mereka sangat ramah dengan manusia, saking ramahnya mereka bisa noel kamu untuk beri mereka makanan. hahah

Nara is one of the cities in Japan that has many Buddhist temples from ancient times. What's interesting about this city is the Deer that are left to roam freely in the streets. Most of the deer are clustered close to the temples and they are very friendly with humans, so friendly that they can poke you to give them food. hahah

Sunday, October 08, 2017

Tokyo Disney Land


Siapa sih yang gak pernah nonton film Disney?

Aku yakin pasti rata-rata pernah nonton deh, mulai dari Cinderella sampai Moana.

Bulan Juni kemarin waktu liburan lebaran aku pergi ke Jepang (lagi) bareng sama keluarga aku dan teman-teman. Tadinya orang tua aku minta aku untuk guide mereka selama di Jepang, jadi aku diminta untuk buat itinerary untuk perjalanan kami di Jepang. Tapi setelah aku diskusi sama Vina, kami memutuskan untuk ikut travel agent aja supaya perjalanan orang tua kami dan teman-teman nya lebih nyaman.

Monday, September 18, 2017

Ugly

dress from CominicaCouture

I saw those teary eyes,
so bright yet so sad,
young and fragile; lack of self love.

She wasn't favorite in her school,
no one notice her presence.
She feels faceless; unwanted.
She shut her self down,
making scars on her body,
and she feels good.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...