Monday, April 18, 2016

Fuijten Snow Resort, Onsen!

Halo, kembali ke perjalanan aku di Jepang kemarin. Setelah dari Nagoya aku pergi menuju Fujiten Snow Resort, katanya awal bulan April tempat ini sudah tutup sampai winter. Jadi lumayan beruntung banget aku bisa mampir kesana kemarin.

Halo, back to my trip in Japan. That day I traveled from Nagoya to Fujiten Snow Resort. I heard on early April this place already closed until winter. So it's quite lucky I can visit it on my last trip.




Sunday, April 17, 2016

Clinique Anti-Blemish Solution Clinical Clearing Gel

Hi girls, ada yang lagi jerawatan? Haha. Di post kali ini aku mau share gel anti jerawat kesukaan aku. Sebenarnya sih aku pakai ini gak sengaja karena di hibah dari adik aku, tapi ternyata cocok di kulit aku dan Vina. (Kenapa dia hibahkan? Karena dia pake erha).

Hi girls, got blemishes? Haha. I'm going to share about my favorite anti-blemish gel on this post. Actually I accidentally tried this product because my brother gave me, well surprisingly it suits my skin and Vina. (Why my brother gave me? Because he went to a beauty clinic so he needs to stop other skin care beside the one the clinic gave him).


Friday, April 15, 2016

Canmake Perfect Serum BB Cream


Hi girls, di post kali ini aku mau share BB cream yang lagi aku pakai belakangan ini yaitu Canmake Perfect Serum Bb cream dengan SPF 50 PA+++. Sebenarnya ini baru pertama kali aku pakai Bb cream merek Jepang biasanya aku pakai merek Korea. Dan so far aku cukup suka.


Hi girls, I wanna share about my current BB cream in this post, it's Canmake Perfect Serum BB Cream with SPF 50 PA+++.  Honestly I think this is my first time to try Japanese brand BB Cream, I usually use Korean one. And so far I like it.



Thursday, April 14, 2016

Nabana No Sato


Hi girls, dihari kedua ini aku pergi mengunjungi museum pedang di Seki, Gifu. Jujur aja sih aku gak begitu tertarik dengan museumnya haha. Jadinya aku sama vina jalan-jalan di luar sambil foto-foto aja. Cuacanya cukup dingin waktu itu, mungkin sekitar 8-10 derajat.

(I specially translated this post because I got request from my readers :) ).
Hi girl, on the second day I went to Sword Museum in Seki. Gifu. Honestly I wasn't that interested with the museum haha. That's why my sister and I walked around outside and took some pictures. The weather is quite cold that time, probably around 8-10 degrees.

Wednesday, April 13, 2016

Hello Nagoya!

Hi, all. I decide to write my blog in two languages start from now lol. I feel sorry for my international reader if I only write in Bahasa. haha ^^

Jadi bulan lalu aku pergi ke Jepang lagi, untuk kalian yang follow Instagram aku mungkin udah bosen kali yah lihat postnya, hahaha. Ada beberapa yang tanya, dalam rangka apa sih? Gak dalam rangka apa-apa juga sih, sebenarnya ini sponsored trip kok dari salah satu company di Indonesia, jadi intinya aku jalan-jalan aja. :D

So last month I went to Japan again, if you've followed my Instagram you probably bored with my posts already, hahaha. There're some people asked me 'on what occasion?'. There' wasn't any special occasion, this is actually a sponsored trip from a company, frankly say this is only holiday. :D



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...