Thursday, June 18, 2009

Sosis Curl Tools Review


Remember my haul last week?
The sosis curl tools~
I'm sorry i didn't take the picture last day~
So this is what it looks like~

Actually,
I want to buy something like curling iron~
But I'm afraid my hair will get dry because of it~
And i still miss my curly hair so bad :(
My hair is straight now.
Ha ha
I think I'll use this often coz it wont harm my hair at all :D


I have used it last week...
On my hair and my sister's hair.
This is what it looked like~





HOW TO USE?

Believe me, it's really easy~
Simple but u'll need much Foam and Hair spray to keep in lasting.
Sorry, i didn't make a tutorial for this xD

Roll it on ur hair.
If ur hair is thick, u need 4 or more sosis curl.
Divide ur hair to 2/4/6 part, it depends on how much curler u have.
Then just roll it and stick two point (top and end) of the curl until it close and
can hold ur hair.
And it may look like a bundle and round.
It's done!
Just left ur hair for few hours and release it.


Give it a try girl~
Really easy and safe :D
Just ask me if u have some question.


ThanKs for reading



xoxo

cL

7 comments:

Fifi said...

rambut gw terlalu lemes deh kayaknya.

kalo pake ini kayaknya bakal gak tahan lama tuh curly nya.. :(

kalo mesti dipakein hair spray gw gak suka baunya trus ntar mesti keramas at the end of the day.

duhh banyak bgt ngeluhnya yak. hihihi tapi hasilnya bagus ya.. wavy2 alami gitu.. :D

fleurrainy said...

rambut gue juga lemeesss bgt fi~~
makanya gue pakein cepol trus mpe nyampe tempetnya baru deh gue lepas.. hehehe

iah klo mau tahan lama yah musti pqe foam klo ngga hair spray..gue kmaren itu cuman pqe foam doank sih..
n emang, baunya gag enaakkk
T___T

CreamyMilk said...

lucuunyaa.. beli dimana?
harganya berapa fleur?

tapi kok kayaknya diameternya kecil amat yah?

fleurrainy said...

iah tuh, itu malah paling gede yang gue temuin krim~
beli di strawberry tuh~
cuman 4ribu~
hihihi
mungkin ditempet laen ada yg lbih gede kali yahh~?
tpi ini hasilnya kritingnya gag kcil" kok, gue juga heran~
pengen bli 2 lagi nih, rambut gue tebel trz panjang pendek jdi susah~

creamymilk said...

ohh gede yaahh?
abis keliatannya kecil banget sih.. :D
maklum ga ada pembanding di sebelahnya sih.. hehe..
itu didieminnya berapa lama?

fleurrainy said...

wkwkwkwk~
yah gag gede" banget juga krim~
@-@
itu sih dari gue pergi gue diemin ampe nyampe~
kira" 1 stengajem lah~
hari itu gue pake foam sih jadi lebih long lasting~
^o^

Zoomama Mia said...

cara pakai nya gimana yah sis??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...